måndag 24 april 2023

Variationer och lite tidsbrist.

Ja, du gode tid, vad tiden går! 12 dagar sedan sist jag skrev något och tyvärr ligger man inte riktigt i samma fas, som jag brukar denna vår och en skärpning är på gång. Så en liten ursäkt är nu framfört och det är nu en gång så att livet är inte bara fiske, utan så mycket mer.

Jag har dock varit ute och svängd lite med spöna och det har inte blivit någon karp på mattan, det närmaste jag har kommit är 20 cm från håvens kant, då den lilla uslingen släppte. Men det var den värd efter den grymma fight den gav mig och det lilla 6 fots spö. Vem vet vi kanske ses senare under året?
Nära skjuter ingen Hare sa Legenden Gunde, så rätt!
Man har inte legat på latsidan, det har varit en del problem, som roligt nog löste sig på ett bra sätt, sen har det varit en del hårt arbete och även det gick väldigt bra och så det vanliga dagliga på hemmaplan och allt tar sin lilla tid.
Sloppy mix med bra doftspridning.
En stor del av tiden gick till partikelbeten, som skulle bli klara och sen skulle lite beten etableras i en del vatten och samtidigt skulle Karparna ha lite att gnaga på och en del salt skulle också läggas ut och slutligen så är det faktiskt så att jag är inte 60 längre! Man blir lite segare vissa dagar och andra dagar, då är man plötsligt 25 igen, så det finns lite variationer i vardagen.

Hur eller hur, det utlovade inlägg med Anchored baits, det kommer inom kort, lika så lite kring dina partikelbeten och hur du över natten gör ett massbait, som håller Karparna på platsen i evigheter. Tills dess önskar jag er alla skitfiske.
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.